2021-07-17 09:18:50• hírek • Bede Emőke

Egyszerre húsz helyszínen vetítik le a TIFF nyitófilmjét - Előzetessel

Július 23-án, pénteken Szatmárnémeti ismét bekapcsolódik a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál körforgásába, ugyanis a TIFF nyitófilmjének kolozsvári vetítésével párhuzamosan városunkban is bemutatják majd a The People Upstairs, azaz a Szenvedélyes szomszédok című alkotást – tájékoztatták híroldalunkat a filmfesztivál szervezői.

A Cesc Gay által írt és rendezett spanyol vígjáték filmkockái azonban nem csak Szatmárnémetiben pörögnek majd egyszerre a kolozsvári vetítéssel, ugyanis, mivel Románia legnagyobb filmfesztiválja az idei évben immár huszadik alkalommal kerül megrendezésre, ezét a szervezők úgy döntöttek, hogy a nyitófilmet is egyszerre húsz helyszínen mutatják majd be.


„A középkorú házaspár, Laura és Julio kényelmesen él szép madridi lakásában. Egy nap felfigyelnek az új szomszédokra, akik az áthallatszó zajok alapján rendkívül eseménydús és örömökben gazdag életet élnek. Áthívják őket vacsorázni, és Salva és Ana megmutatják nekik, hogy a szenvedélyes szerelem még sok év után is lángolhat két ember között” – olvasható a Szenvedélyes szomszédok szinopszisában. A film egyik főszerepében Javier Cámara látható, akit a nézők a Beszélj hozzá és a Rossz nevelés című filmekből, illetve Az ifjú pápa és a Narcos sorozatokból is ismerhetnek. A női főszerepben pedig Belén Cuestát köszönthetjük majd, akit mostanában A nagy pénzrablás című sorozatban, Manila karakterét alakítva lehet látni.


A TIFF nyitófilmjének szánt vígjátékot július 23-án, pénteken 20 órától mutatják be a szatmári Cinema One moziban, belépőket a jegypénztárnál vagy online lehet váltani 16 lejes egységáron.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: